MISS ZAGREBA

Naš glavni grad Zagreb je izabrao najljepšu djevojku! Prema popisu stanovništva 2011. godine, grad Zagreb je imao 790.017 stanovnika. Od tih skoro 800 tisuća, hajmo reći da je 400 tisuća žena. Dragi moji, Nika Poljak je najljepša među 400 000 Zagrepčanki!!!

61346171

Izbor za Miss Zagreba (FOTO: Anto Magzan/Pixsell)

Dosadašnja missica Antonela Ivanović predala je krunu 23-godišnjoj Zagrepčanki, koja je uspješna studentica Visoke poslovne škole Zagreb, a najponosnija je jer je ujedno i dio humanitarnog projekta. Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta koja ove godine slavi 25 godina postojanja, pridružila se dobrim vibracijama i u suradnji s udrugom Debra i našim poznatim proizvođačima vina Kutjevo d.d. pokrenula humanitarni projekt “Njegujmo život” koji nas sve poziva da brinemo i “njegujemo” jedni druge. “Njegujmo život” projekt je za pomoć djeci leptirima s osjetljivom kožom kojima je i jedan mali dodir bolan.

unnamed (2)

Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta će na svih svojih 20 županijskih izbora, tako i na našem (6.svibnja), kao i na glavnom izboru za Miss Hrvatske predstaviti projekt i dati priliku građanima sudjelovati u humanitarnoj priči tako što će moći kupiti butelju posebnog rosea i biti potaknuti da i oni brinu o drugima.
Kutjevo će od svake butelje ove limitirane edicije 5 kuna od butelje 0,75 ml, odnosno 2 kune od butelje 0,187 ml donirati udruzi Debra kako bi mogli njegovati život ovih malih leptirića.

unnamed (1)

Manifestaciju je vodila Ivana Šundov, a publiku su zabavljali talentirani mladi glazbenici Dino Petrić Richie i Angie.
Prvom pratiljom proglašena je Elena Dizdar, a drugom Diana Lekić.

61346166

Izbor za Miss Zagreba (FOTO: Anto Magzan/Pixsell)


Kao i uvijek, malo ću vam pisati i o onome ‘behind the scenes’.
Mi smo se lijepo smjestili iza žirija, gdje nas je čekao rezerviran separe.
Djevojke su se žiriju predstavile u 6 izlazaka – u sportskim kombinacijama, u prekrasnim večernjim haljinama i vjenčanicama.

17741366_10212319312117886_1843643365_n.jpg

20170401_190520.jpg

 

 

Dress: Desiinia Dizajn
Shoes: Cavallino shoes
Bag: Princess Boutique
Makeup: Deborah Milano Hrvatska
Jewlery: Majine duminice

Gospodin fotograf Luka Krušec uzeo je slobodnu večer, tj. ovaj puta uživao je u publici pored mene, umjesto skakutanja okolo naokolo i lovljenja dobrih kadrova. Nadam se da ćete mu oprostiti! Stoga, neke fotografije morala sam uzeti s Pixsella, a neke mi je poslala službeno Direktorica Izbora za Miss Hrvatske – Iva Kontek! Hvala Iva!!!

Čitamo se! :*

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s