Kaputi, baloneri, pelerine…

Odradile smo još jedan jesenski photoshooting. Ima li vas još koji obožavate kapute, balonere, mantile, pelerine, prsluke sa krznom? Raznoraznih boja, dužina, krojeva? Kaputi će nam obilježiti nadolazeće hladnije dane! Nezaobilazni su dio svih jesenskih i zimskih kolekcija. Cijene su različite od dizajnera/dućana/proizvođača. Ipak, kada je temperatura ispod nule, nosite kapute i duge jakne, bez obzira na modne trendove.

Ove jeseni kožne jakne više nisu u standardnoj smeđoj, crnoj ili crvenoj. U buticima sada možete naći kožne jakne jarkih boja, koje se uz veliku opreznost dobro kombiniraju na minimalističan ostatak odjeće.

Pored ”kožnjaka” poželjno je da u ormaru imate i duži kaput koji godinama ne izlazi iz mode. Ove sezone prevladavaju standardna crna boja, uz koju idu sve jesenske (bež, siva, smeđa) ali veliku konkurenciju im rade jarke boje tipa kričavo žute ili crvene.

Novost ove sezone su 3/4 rukavi koji se dobro nose preko bluza i džempera koji moraju obavezno izvirivati. Kako bi vas kaput grijao, a ne samo lijepo izgledao, preporučljivo je da bude od prirodnih materijala, sa što većim sadržajem vune.

Kratke jaknice, prsluci, pelerine i kaputi mogu vas zaštititi od hladnoće samo po jesenskim temperaturama, dok se zimi preporučuje da vam jakna ili kaput pokriju bar kukove!

Photo: Luka Krušec, Atelier Fly ( WEBINSTAGRAMFACEBOOK )

One thought on “Kaputi, baloneri, pelerine…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s